Forfatteren

Michael Juhl SvendsenMit navn er Michael Juhl Svendsen, jeg er født i 1985 på en dejlig augustdag et sted i gentofte. Oprindeligt boede jeg i Jægersborg, men har skam også boet i Ødis (Sønderjylland). Jeg immigrerede til Vangede og søgte tilflugt i Hellerup. Jeg løb håbende mod Nørrebro, aftjente min værnepligt i Skive og finder nu ro i Sydhavnen. I Sydhavnen har jeg i virkeligheden hjemme, her hviler mit hjerte hvert fald bedst, blandt de skæve og de bløde, de lige og de frie, nær guldkysten, lorterenden, kunstnerstræderne og valbyparken, mod en boulevard af åbne vidder og frisk duft af hav på kanten af verdens mindste storby.

Jeg er en lyriker der ånder for at levere en produkt du som modtager kan relatere til og mærke en mening med, og tilsigter derfor at ramme lyd, rytme og emne mest muligt, så du som modtager, mærkbart kan sanse det som jeg står inde for i mine tekster. Ideen med mine tekster, er at give dig tanker, følelse, at give dig mulighed for at se og røre noget på en ny måde, åbne din hverdag og give dig noget nyt at stå op til. Måske hvis vi er heldige, giver det dig endda et par friske øjne at klæbe på dine læber, så du kan stå foran spejlet om morgenen og grine – uden mening – bare fordi – du ved…

Bag mig, har jeg en folke- og handelsskole uddannelse (HHx), og efterfølgende en stor interesse i at læse og lære fra bøger. Bla. psykologi og ledelse, har været store interesser som er dyrket. Af baggrund på arbejdsmarkedet, har jeg været reklameomdeler, ungarbejder i et rengøringscenter, humørbombe i ToysRus, servicechamp i Super Brugsen, Butikschef i Netto, manager for flere Self-Storage Sites og nu Kundekonsulent på Politiken. Jeg har undervist i ledelse og DISC-profilering, og har stærke kompetencer inderfor IT.

Jeg er også vært og konceptmager  for oplæsningsstedet “Ord på Flisen“. En åben lyrisk scene på Vesterbro, hvor vi inviterede 2 bookede oplæsere ind, og efterfølgende havde en åben scene hvor enhver kunne kommer og læse op af egne skriverier. Ideen var at skabe en bro mellem etableret og nye forfattere. Som en pendant dertil, har jeg også skabt den åbne scene “Poesi i Tranquebar“, som på samme måde som “Ord på Flisen” også er en åben scene, bare uden bookede oplæsninger. Scenen befinder sig på Nørrebro, og har en intimitet du ikke finder andre steder i København.

Desuden er jeg tilknyttet forfatter til Forfattersiden.dk, en side hvor amatører og erfarne skribenter har mulighed for at udfolde sine tekster i et lukket forum, for få konstruktiv feedback på deres tekster af andre brugere, men også etablerede forfattere. – Kan varmt anbefales til alle der har en kærlighed for det at skrive.

Derudover har jeg startet forlaget Copenhagen Storytellers i samarbejde med David A Jensen.