Bøger

Debutbogen “Anglicismo” blev udgivet d. 15/06-2012 på forlaget Mellemgaard – Og er nu udsolgt.

Bogen er forsat tilgængelig som e-bog.
Du finder den her: Saxo.com

Er du i tvivl om dette kunne være noget for dig, så tag et kik på anmeldelserne her:

Bogen fortjener stående applaus. Det var en sand fornøjelse og jeg er faktisk relativt tom for ord.” – Citat fra Irene’s anmeldelse på Bogbloggen Boghunden

 

 

Bidragsyder til antologien “Poesi i Tranquebar”. Poesi I Tranquebar var en lyrisk scene, der forbinder ord på tværs af kulturer på Nørrebro.

Antologien 2014 er udvalgte tekster fra årets gang i Tranquebar. Bogen udkom d. 04.03.2015 på Forlaget Copenhagen Storytellers.

Teksterne spænder vidt fra kærlighed til humor og samfundskritik. De er valgt ved afstemning blandt oplæsere og publikum. Bogen kan købes her: Saxo.com

 

 

 

Bidragsyder til antologien ‘Digtsamleren Antologi nr. 1.’ som er et værk bestående 11 forfatteres værker. Det er et uddrag af de tekster som er publiceret over en 4 årig periode på Digtsamleren.dk.

I bogen bidrager jeg med samtidstekster, som er stilbilleder af subkulturer i Danmark i 00’erne.

Den udkom 12.01.2016 hos Forlaget Copenhagen Storytellers.

Bogen kan rekvireres her: Saxo.com

 

 

Bidragsyder til “HER ER DK – et geografisk opslagsværk” som udkom på Brøndum forlag d. 15.03.2017.

HER ER DK er et geografisk opslagsværk med subjektive bidrag fra mere end 217 kendte og ukendte personer forankret overalt i landet. Bogen guider dig ud på overdrevet, ind i den urbane sjæl under overfladen – forankret overalt i Danmark. Jeg bidrager med en tekst om min barndomsby Ødis i sønderjylland.

Bogen kan købes her: Saxo.com