Skriveøvelse fra Poesikartellets Ordstrøm d. 26/05-12

Jeg vågner op, halvgroocky og med hovedet febrilsk omklamrende mine udsprunget blodårer. Det dunker massivt og min hukommelse er noget sløret, lidt ligesom mit syn, der umiddelbart godt kunne bruge et par panodiler bare for at jeg kunne få underbukser på.
Jeg kikker ned og ser at jeg ligger på et brugt kondom, og tænker straks om jeg mon var sammen med hende klovnen i går. Der var afterparty i det lokale cirkus, og Lotte havde været noget nær umådelig halvhorny at se på, og så kender jeg mig selv nok til at, det nok kun kan have gået en vej.
Bedst som jeg ligger der i min alt for stupide morgentåger begynder det febrilsk at banke på døren. Udenfor står der en trashy upperclass luder ved navn Ann-Sofie. Jeg kender hende, fra min mor af, da hun er fast kunde af hende. Jeg tænker lidt for mig selv: at det er Nice den måde som hun banker på min dør på. – bare naboerne ser det!
Jeg åbner døren, og Ann-Sofie skriger mig op i hovedet med en kuller stemme: MIN ALFONS ER EFTER OS! Jeg begynder at smile, var jeg mon sammen med både Lotte og Ann-Sofie i går. Jeg lukker Ann-Sofie ind og siger hun skal sætte sig på sengen, hvor til hun siger hun altså ikke ligge kan overskue en doggy, men ellers er hun frisk. Chill Lotte siger jeg, bare sæt dig. Ann-Sofie kikker uforstående på mig, men sætter sig ned: Jeg hedder altså ikke lotte. Nej nej, det er godt, sit pruhest! – Stammer jeg ud.
Med et smadrer alfonsens ind gennem vinduet til sengen, og griber fast i Ann-Sofie mens glasskårene flyver omkring. Ann-Sofie skriger, med mit brugte kondom hængende fra ballen. Jeg står let overraskende, men alligevel lidt tilbagelænet, grundet det store antal af glasskår der invadere mit værelse. Nice! Gad vide om mine naboer ser dette?
Hallo! Champ, ho, slut, maskinmester Johnny, trans-al-fondio, tag nu lige og spænd hjelmen en gang. Kan vi ikke bare være venner? Jeg mener jeg har hovedpine og er jeg træt, og teknisk set er det mit hjem i er ved at pynte på, og jeg mener jeg vil også gerne have gruppesex, men lige nu har jeg hovedpine, og jeg har lyst til toast… Come on! – skal vi ikke bare kramme?
Alfonsen kikker uforstående på mig, men en stor klovnenæse på sit ansigt. Men du sagde da i går, at du ville have jeg skulle dræbe din mors so, for at bevise at jeg ville være din?

Teksten er bygget på en opgave der lød, skriv en kort prosatekst ud fra en stemning og en situation. Jeg trak en komisk stemning og situationen var: En luder banker febrilsk på din dør, og skriger: min alfons er efter os. Teksten er skrevet på knap et kvarter på ipad.