Deltag i en skrivekonkurrence

Savner du muligheden for at vinde Anglicismo, kan du nu skrive dig ud af problemet. Jeg har på opfordring fra forfattersiden.dk oprettet en konkurrence hvor du som skribent kan skrive et digt, og der med få muligheden, for at vinde et signeret eksemplar af bogen.

Opgaveformuleringen lyder:

Alt for mange digtere og andre kunstnere i dagens Danmark, glemmer at de er et organ for deres modtagere. I dette tilfælde vores læsere. Jeg opfordrer derfor til at i skal gribe fast i struben på jeres læsere og vride deres virkelighed rundt! – Altså billedligt talt… 😉

Skab derfor, et digt omkring den tid og det udtryk vi lever i, hvori teksten drager flere paralleller til de ting vi oplever omkring os, i nyheder, tendenser, på gaden, i byen og forsøg så vidt muligt at skabe flere lag i samme tekst.

Bag ordet “lag”, menes der brug af ord som kan have flere betydninger.
Skriver du for eksempel ordet “far”, kan “far” for eksempel tolkes på 3 måder.
Eks. 1. Et statsoverhoved. Eks.2. En gud Eks. 3. Ens reelle far.

Der er ingen begrænsning i udformning, længde og stilart af digtet. – Vær kreativ!

God arbejdslyst.

Jeg vil derfor opfordre enhver læser, til at deltage i konkurrencen, også for at gøre hele oplevelsen mere spændene for alle deltagene parter. Du kan komme ind på forfattersiden her: LINK